dags för uppdatering

Igår va ja hem en sväng, va till hästarna också o red min älskade häst Tej. Va allt för längesen och det är ändå det bästa som finns, måste ta mig till vännäs oftare :)
Greta fick följa med o springa brevid, vilket hon tyckte va SÅÅÅÅ kul, finns inte så många ställen o springa på häromkring, iaf inte där jag vågar släppa henne lös...

Annars så har jag lyckats städa ett rum nu! får ta ett rum i taget så allt blir städat, måste ha det städat på måndag iaf, för då kommer vår nya säng, en stor en, 160cm bred är den, ska bli härligt lite skillnad från vår 120 som vi har nu :P Får en bokhyllaaktig sak då också som vi ska ha i köket :)

Nästa gång får vi köpa nått att ha akvariet på :)

Ikväll ska jag på medicinar spexet, ska bli kul :D Jag, syrran, tezz o annelie ska dit, kanske nån fler det vet jag inte :)

yey, uppdaterar mig mer senare :)

Klatter!

Jag tappade min mobil i Grisens vattenskål, det va kasst gjort!

Greta-Garbo

Visstja Grisan har fått en hemsida också, för att jag ska kunna föra dagbok bättre för valparna o så.. http://gretagarbo.se.nu/

Livet som Nörd. WotLK

00.00 så släpps WotLK i handeln o jag ska tydligen va där o köpa den då!
Hjälp jag har blivit nörd på riktigt...

Men men har inte tid o köpa det imorgon så..

Måste skicka in en kopia av hyreskontraktet och en kopia av förra hyresavin till försäkringskassan också, så vi får bidrag till hyran! Yey.

aja skriver senare!

Blä skrev just

ett bra blogg inlägg så råka allt försvinna.
Hade inte blogg.se att de sparar varje minut, de hade det för ett tag sen iaf!
Får skriva det jag kommer ihåg.


Jag har hittat det perfekta jobbet. Måste nu bara skriva det perfekta personliga brevet som matchar mitt CV utmärkt. Hoppas att jag får det! Det är på 75% också vilket gör det ännu mer perfekt!

Nu ska jag se till o få det jobbet så jag kan bjuda på fika, eller hur Jny ;)

Annars idag ska jag till hästisarna, va länge sen ja va ut så ska bli jätteskönt :)
Dagens pålle är Callemannen eftersom Tojsi är lite dålig i benen för tillfället, han håll på o bli gammel...

Gash vad alla får barn nuförtiden och inga verkar vara planerade heller. Jag som verkligen har barnlängtan måste vänta för jag är "förnuftig". Har haft barnlängtan till o från sen jag va 15 typ. Först blir det iaf valpisar, Grisan ska få en kull nästa år om allt går vägen. Vi kanske ska ha kvar en hane. Sen ska vi iaf skaffa en Welsh Corgi Cardigan för det är enda rasen som bådde jag och Sebbe vill ha. Innan jag köpte Greta så velade jag mellan att skaffa en Dvärgpudel och en Welsh Crogi Cardigan men det blev ju som sagt en Greta istället alltså en Flatcoated Retriever pga att jag kände att jag inte ville ha en valpis först men nu är jag redo för en iaf :)

(bilden lånad från http://www.vovve.net )

.

Idag ska jag fara till mamma o pappa o äta gomat! Sen morgon äre farsdag o då får jag tårta :D Har namnsdag på måndag så tårtan är lite för mig också :)

Annars så är jag dödstrött. Sov länge länge men hjälpte inte... sov iaf genom hela natten utan att vakna ett steg närmre..

Tralala

Idag är jag upptagen, väldigt upptagen med o vara NÖRD.

Har köpt en farsdagpresent åt pappa idag också, va in på dressman o köpte nå fint :)

Men som sagt jag är upptagen ;P

Dagenidag.

Har äntligen börjat att diska! Har inte haft någon ork tidigare men nu börjar det bli fint i köket igen :)

Annars, börjat ny kurs, Klimatförändringar, blir nog roligare än förra iaf^^
Va en sväng på tentafesten igår, nykter dock eftersom jag tog bilen dit.. Hände lite kul saker o lite mindre kul saker som vanligt.
Blev ett hål i väggen (Va INTE mitt fel)... Nog om det.

Fått nya vinterdäck bak idag också (eller fått o fått måste nog betala dom sen) och även en kupévärmare vilket är najs så fryser inte bilen lika mkt :D

Imorgon är det fredag o då blir det efterlängtad helg! Om hästisarna fått skor så ska jag ut o rida ananrs ska jag iaf hem till mami o papi en sväng om.

Blä min arm "bubblar"


Sådärja.

Nu har man kuggat på tentan då. Gick iaf bättre än jag trodde. Känner mig kolugn fast att jag tror att jag kuggat. Ingenting är säkert o under kan ske...

Nu blir det bara att slappna av o spela lite granna, sen kanske jag ska snubbla mig bort till Mariehem och checka in läget på tentafesten om jag nu inte somnar innan det.

Hmm ska specca om Locken nu iaf, sen så har jag ju sagt att jag ska bli 70 med roguen innan Wrath kommer så nu måste jag ju bli det, har en vecka på mig och jag är snart lvl64 så det ä lungt med den biten iaf :)

Sen i veckan blire start på ny kurs (imorgon) Klimatförändringar heter den. I helgen blire o ta det lugnt.


Dagen idag

Håller på att göra mat nu, potatismos med köttbullar.
Sen ska jag skjutsa Sebbe till Östra o fara en sväng på rusta o köpa en grej till syrran, sen blire hem o plugga!
blaa

Värsta planen

Hade ju värsta planen ju! Men den gick i krash.

Köpte två trisslotter o tänkte vinna 25'000 /mån i 25 år. Men vad vanna jag? Jo INGENTING.
Trist.

Plugg

Idag kommer dagen bestå av PLUGG och inget annat, har faktiskt så mkt självbehärskning att jag inte tänker bli underkänd på tentan.
Har "frågor inför tentan" kl 13-15 som jag ska gå på, inte för att jag har nå frågor utan för att höra vad alla andra har för frågor.

Fått funderingar på att gå en KY- utbildning istället. Velar lite där, eller kanske att jag ska ta o praktisera i 6mån som djursjukvårdare och sedan läsa till det i Skara. Mycket velande, men känner att detta som jag går nu inte är rätt för mig. För VAD ska jag isf komma o bli sen?

Vad jobbar man som när man är Geolog eller Biolog? Jo, Forskare, eller som miljövetare någonstans och jag känner att jag itne vill jobba som det. Det enda jag hittills kommit på att jag kan vilja jobba som är på Ica eller liknande. Har inte kommit på något annat faktiskt.

Nä tillbaka till plugget nudå. Ses i helvettet.

Varför?

Varför satsar inte politikerna mer på ungdomarna?
Varför förväntas vi ha 10års jobberfarenhet, ha gått minst 5år på universitetet o ändå vara 23år gamla?
Varför kan man inte få jobb då man just gått ut gymnasiet om man inte har kontakter?

Jag förstår inte hur dagens läge fungerar!
Jag vill inte plugga, men jag har inget val för om jag inte pluggar måste jag bo hemma för jag lär knappast få pengar från soc eftersom jag inte har någon anledning att inte bo hemma? Min anledning är att jag är less på att bo hemma och vill starta mitt vuxna liv utan att vara beroende av mamma o pappa.

Jag förstår inte, kan någon berätta för mig?


Nu till något gladare, har beställt mig en ny vinterjacka som förväntas komma på tisdag. En parkas från Ellos, hade 50% rabatt och får handdukar på köpet :D
Något som livar upp lite är iaf shopping, synd att man bara har studielån att leva på.
Den ser så mysig ut. Jag förtjänar att köpa något till mig själv och jag är i behov av en ny jacka. Så då blev det denna när jag ändå hade 50% rabatt, så den gick på bara 250kr ^^
Nu ska jag äta lite sen middag. Lax och pasta mumma.
Later

Borde är ett dåligt ord.

Jag borde borde borde verkligen sätta mig o plugga MEN jag känner inte någon ork till det, ingen kraft, ingen lust, jag visste att det va för tidigt att plugga, men vad gör man inte för att överleva? Fick ju inget jobb. Funderar på om man skulle söka sig till en annan stad och börja om på nytt, skaffa sig ett jobb istället, det finns ju inga här i stan.

Jag har absolut NOLL i pluggambitioner. Sebbe känner samma sak om sitt plugg, kanske skulle det då vara bättre o flytta?

Jag är sugen på att jobba i stall! Längtar efter att känna att jag gjort något på dagen, känna mig helt slut efter ett långt slitigt pass i stallet, känna doften hela dagarna av hästar, så mysigt.

Jag känner att jag är på tok för osmart för universitete, jag sitter hellre i kassan på Ica (vilket jag tycker är skitkul kan jag påpeka) än att plugga. Jag vill verkligen inte, har ingen lust, ingen ork.

Tentaångest.

Nä ska ta o spela lite WoW nu för att få tankar på annat o bara hoppas på att ett under sker så jag klarar tentan!

Dags att sova igen

Idag har jag: Dammsugit, diskat, varit o klappat på hästarna o mockat o sånt, sett då Farrebarr o Jny ridit, red lite själv, klappat på Charisma, busat med Grisan, ätit  god matn, klätt ut mig till klådd boxare och nu ska jag sova, en bild eller två blire nog imorron.

God Natt

Det är nog dags att sova

God natt, ska fixa me designen senare imorgon/idag/på söndag, allt för att undvika tentaplugg, grattis till en kuggag tenta.

RSS 2.0