Tomorrow

Blir det att fara o pussa på hästarna igen. Finns INGET som slår det, kan inte göra det lika mycket längre då jag bor för långt bort. Farr o Jny ska rida en sväng också o Sebbe ska med också, blir kulit, sen ska vi o checka in Jny's lägenhet o utklä oss :)


En av mina älskade pållar. Gamle mannen Tej.


Sedan på kvällen ska vi ju hit hem o ha roligt, får se om nån fler kommer eller ej. Ska hem till mami o papi o leta reda på lite roliga saker man kan klä ut sig med o låna lite spel tror jag. Sebbe dissar oss på kvällen o ska nörda sig me rollspel. Jag ska iaf höra med Angie om hon vill komma o ha kulit :)

Det heliga "första" blogginlägget

Detta är långt ifrån det första blogginlägget jag har skrivit, har haft x antal förrut i olika bloggar, bloggade dagligen i två år förrut innan det blev "inne" att blogga, för att få ut mina tankar, nu mår jag bra iaf och ska mest skriva glada tankar :)

Idag har jag varit tillsammans med min Grek i 1år! Är fortfarande förundrad över att det blev vi och att allt blev så bra. Han och jag det är bara så.

Min bloggalias blev då "Grisan" för att jag kallar min älskade lilla vovve för det! Hon är no:1och världens vackraste för mig oavsett. Min lilla Gris. Det är hon som sitter modell uppe i hörnet, ögonen tillhör mig, eller det är ett och samma öga, nämligen mitt vänstra, har bara fixat till det lite i photoshop.

Första inlägget i denna blogg blev inte så långt för jag måste springa och tvätta, har tvätttid 21-23 en fredagkväll hur tragiskt är det egentligen? Men imorgon blir det roligt!
Jag, Jen och Farr ska klä ut oss och fixa bål o allt sånt roligt som hör halloween till, ska göra "chokladbollsspindlar" och lite annat gottit imorgonbitti tror jag.

Dagens mysterium: När ska jag orka börja plugga till tentan jag har på onsdag?

Jag välkomnar mig själv till vuxenlivet och sparkar mig i arslet. Hörs later!

RSS 2.0